-
عدم آسیب به محیط زیست
اولین و مهمترین مزیتی که زغال فشرده به نسبت سایر انواع زغال دارد، این است که آسیبی به محیط زیست نمی زند. ذغال فشرده از ضایعات چوبی ساخته می شود و برای ساخت آن، هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی شود. این در حالی است که برای تولید زغال سنتی، درختان بسیاری قطع می شوند و در نتیجه آسیب بسیاری به جنگل ها وارد می شود.
قطع و از بین بردن درختان و جنگل های بلوط ، سپیدار و … که از درختان بسیار ارزشمند هستند ، در ابعاد زیادی توسط تولید کنندگان زغال سنتی انجام می شود، که بخش بسیار زیادی از آن به صورت غیرمجاز و قاچاق است.
در واقع باید بدانید که مقادیر زیادی از زغال سنتی یا جنگلی که می خرید، ممکن است با قاچاق چوب و زغال به دست آمده باشند.
لازم است تا با روی آوردن بیشتر به استفاده از زغال فشرده و تامین مصارفمان با این محصول، نقش خود را در جلوگیری از نابودی جنگل ها و درختان برای تولید زغال ، ایفا کنیم
-
ماندگاری و حرارت بالا
از دیگر مزایای زغال های فشرده ، ماندگاری آن ها و در واقع سوختن به مدت طولانی تری است ، که سبب می شود بتوان مقدار بیشتری از زغال بهره برده، نیازی به روشن کردن و باد زدن آن نبوده ، و البته مقادیر کمتری از زغال استفاده شود.
هم چنین حرارت زغال فشرده نسبت به زغال سنتی بالاتر است، که این امر در مواردی چون پخت و پز و قلیان کشی یک مزیت بوده ، و کار را راحت تر می کند.
البته باید توجه داشته باشید که حرارت و ماندگاری بالای زغال فشرده ، به کیفیت آن بستگی دارد، و اگر زغال فشرده ای که استفاده کرده اید فاقد این ویژگی است، دارای کیفیت لازم نیست و بهتر است زغال تولیدی با کیفیت تری تهیه کنید.
-
بدون گاز و بدون بو بودن
بسیاری از زغال ها چه سنتی و چه فشرده، همراه با سوختن همچنان گاز ساطع می کنند که ممکن است با بو نیز همراه باشد. این امر سبب می شود تا سوختن زغال کامل نباشد ، و از آن مهم تر ، سبب سر درد در قلیان کشی ، و بدطعم شدن در پخت و پز می شود.
زغال فشرده ای که دارای کیفیت مطلوب باشد، بدون بو و گاز است و موجب سردرد نمی شود.
-
شکل قالبی و استفاده ی آسان
شکل قالبی و مکعبی زغال های فشرده (شکل به دستگاه های تولید کننده بستگی دارد) سبب می شود که نه تنها بسته بندی آن آسان تر شود و جای کمتری گیرد، بلکه استفاده از آن برای مشتری نیز راحت تر باشد. مشتری نیازی به خورد کردن یا شکستن زغال نداشته ، و آلودگی و کثیفی نیز به وجود نمی آید.
هم چنین با قالبی بودن این محصول ، هدر رفتن آن نیز کمتر می شود و صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
-
مقرون به صرفه بودن
با توجه به دیگر مزایای گفته شده، مانند سوختن طولانی تر و هدر نرفتن در شکستن و خرد کردن، بدیهی است که استفاده از زغال فشرده بهینه تر است و در دراز مدت متوجه خواهید شد که هزینه های شما نیز پایین تر است.
بنابراین اگر مصرف زغال شما زیاد است، (برای مثال در رستوران ها و سفره خانه ها) بهتر است از زغال فشرده استفاده کنید.
- ۳ بازديد
- ۲۳ ۰
- ۰ نظر